Welkom

bij Van Herk BVA

Ons adviesbureau bestaat al weer ruim vier jaar en zet zich voortdurend in om met deskundigheid, zorg en persoonlijke aandacht de juiste producten te leveren. De afgelopen jaren hebben we zeer uiteenlopende opdrachten mogen ontvangen. Bestaande opdrachtgevers komen terug voor aanvullende of juist nieuwe opdrachten en de uitbreiding van onze relaties ontstaan met name vanuit ons bestaande netwerk. Dit geeft ons vertrouwen in onze aanpak.

De wetgever is duidelijk over de verantwoordelijkheden. Eigenaren, gebruikers en zorgaanbieders zijn verantwoordelijk voor een veilige (werk)omgeving. Ons bureau is gespecialiseerd om de aanwezige risico's inzichtelijk te maken en daarbij passende maatregelen aan te dragen. Hiermee wordt de opdrachtgever in staat gesteld om bewust keuzen te maken op veiligheidsgebied.

Wij brengen op een overzichtelijke wijze de gevolgen in kaart en leggen dit vast in een intergraal brandveiligheidconcept. Als u contact met ons opneemt geven wij u graag advies op uw veiligheidsvraagstukken. lees verder>>

NIEUW: interview mentortraject Capelle

 

Brandveiligheidsconcept

Het is onze uitdaging om een brandveilig bouwwerk te realiseren door een helder en goed onderbouwd brandveiligheidsconcept op te stellen. In dit brandveiligheidsconcept staan de gebruikers en het bedrijfsproces van het bouwwerk centraal.
Brandveiligheidsconcept

Toepassing Bouwbesluit 2012

het Bouwbesluit 2012 is al weer ruim drie jaar van kracht. Toch blijkt het in de praktijk voor opdrachtgevers lastig om op een juiste en verantwoorde wijze om te gaan met 'verbouw'. Transformatie en rechtens verkregen niveau zijn populaire begrippen geworden, maar roepen vaak vragen op. Ons bureau adviseert u graag!
Toepassing Bouwbesluit 2012

Kosten besparen met Brandveiligheid

Investeren in brandveiligheid kost geld, vaak veel geld. Zijn al deze investering wel nodig, en waar komen de eisen vandaan? Wat eist de wetgever, maar net zo belangrijk, wat is het veiligheidsbeleid binnen uw eigen organisatie? Onze uitdaging: "zoeken naar de optimale afstemming tussen uw investering en veiligheid"
Kosten besparen met Brandveiligheid